05-18-2014, 09:21 PM
Małe info odnośnie sampli.
Wszystko już rozlane, ale zabrakło pudełek, taśm i takich tam, więc wszystko - co opłacone lub powinno zostać wysłane (sample konkursowe) - zostaną wysłane wtorek/środa.
Stan wypisuje tu, wygodniej mi zestawic bedzie:
pchela1980 - czekam na przelew za sample - przesylka darmowa ze wzgledu na sampel konkursowy - przygotowane do wysylki (wtorek/sroda)
k@mil - sampel konkursoy przygotowany do wysylki (wtorek/sroda)
morgan82 - sampel konkursowy + stare sample, ktore u mnie czekaja przygotowane do wysylki (wtorek/sroda)
snoop - czekam na przelew za 2 sample - przesylka darmowa ze wzgledu na sampel konkursowy - przygotowane do wysylki (wtorek/sroda)
k_udel - czekam na przelew i przetrzymuje sampel do czasu uzbierania wiecej/decyzji co z nim czy slac jedna buteleczke
Tomek - czekam na info + pozniej rozliczenie przelew lub rozliczenie z Tunem
menran - sample czekaja u mnie
Bartek - czekam na info odnosnie odbioru sampla Longrow
Pawel - sampel bedzie przekazany razem dla Bartka
Wszystko już rozlane, ale zabrakło pudełek, taśm i takich tam, więc wszystko - co opłacone lub powinno zostać wysłane (sample konkursowe) - zostaną wysłane wtorek/środa.
Stan wypisuje tu, wygodniej mi zestawic bedzie:
pchela1980 - czekam na przelew za sample - przesylka darmowa ze wzgledu na sampel konkursowy - przygotowane do wysylki (wtorek/sroda)
k@mil - sampel konkursoy przygotowany do wysylki (wtorek/sroda)
morgan82 - sampel konkursowy + stare sample, ktore u mnie czekaja przygotowane do wysylki (wtorek/sroda)
snoop - czekam na przelew za 2 sample - przesylka darmowa ze wzgledu na sampel konkursowy - przygotowane do wysylki (wtorek/sroda)
k_udel - czekam na przelew i przetrzymuje sampel do czasu uzbierania wiecej/decyzji co z nim czy slac jedna buteleczke
Tomek - czekam na info + pozniej rozliczenie przelew lub rozliczenie z Tunem
menran - sample czekaja u mnie
Bartek - czekam na info odnosnie odbioru sampla Longrow
Pawel - sampel bedzie przekazany razem dla Bartka