Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Puste butelki po whisky
morgan82 napisał(a):Witaj. Fajnie że zbierasz puste butelki ale z tym może byc cięzko. Ja robię to samo co malthead. Po wypiciu zdzieram etykietę i niszczę butelke. Coraz więcej fake butelek a ja nie chcę pomagać w tym przykrym procederze. Nie mówię też , że Ty masz taki zamiar ale często tak się dzieje i dlatego dużo ludzi z forum i nie tylko niszczy butelki.
Witamy na forum.
Nie no rozumiem rozumiem.
Nie powiem - lepiej by było w takim układzie jakbym nie pisał tego ogłoszenia - bo jedna sprawa - jakby ktoś mi napisał - nie pomogę Ci bo :
- nie chce mi się
- co ja z tego będę miał
- nie mam czasu
A tak napisano nie personalnie do mnie ale jednak poczułem się trochę jak jakiś oszust.
[Obrazek: hibiki-17-yo-suntory-whisky-.jpg]
Nie chodziło mi / nie chodzi o jakąś masową ilość butelek ale np. nie wyobrażam sobie wyrzucenie takiego arcydzieła jak np. to powyżej zamieszczone.
Nie każda butelka po whisky ma wartość kolekcjonerką - nie chodzi to o to także czy dane whisky samo w sobie jest drogie - ale o to jak dana butelka wygląda / prezentuje się.
Sami przyznacie że żaden inny alkohol nie jest tak ładnie pakowany jak niektóre z zacnych whisky.

Pozdrawiam !
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości