Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Czym jest dojrzałość w whisky?
#41
Pawle, zrobiłem sobie wspomniany test dwukrotnie i wyszło, że mam helicobacter, natomiast lekarz stwierdził, że takie testy to pokazują dodatni wynik nawet jeśli miałeś to kiedyś albo jeszcze w innych przypadkach (nie wiem jakich) i że jak już działać to robić gastroskopię, bo to nie tak prosto dać antybiotyk na tydzień tylko to cała kuracja więc zniszczę całą florę i to w ciemno. zostawiam temat na później, natomiast ciekawi mnie to jeszcze dlatego, że mamy w pobliżu wybitną kawę espresso i każdy znajomy mówi że czuje kwasowość, a ja ewidentnie czuję słony smak Wink ale może to indywidualne predyspozycje albo ich brak Wink
Odpowiedz


Wiadomości w tym wątku

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości