10-18-2018, 04:33 PM
cyt:
- Real bacon (in the form of rendered bacon fat) is pressure infused into our bourbon.
- In a steel canister, we add pressure to the bacon and bourbon causing the two to meld together.
- We freeze the bacon bourbon, causing the two to separate since alcohol doesn’t freeze and then we remove the solid fat.
- We filter multiple times, the last of which is a .4mm micron filter to ensure no fat sediment is in the final product.
Przemek Kopanczyk byl pierwszy:
viewtopic.php?f=19&t=1895
w rozmowie telefonicznej mowil mi jeszcze, ze probowal maturowac whisky w beczce po sledziach (serio), ale byl problem wlasnie z oddzieleniem tluszczu. powyzej jest gotowe rozwiazenie technologiczne, wiec moze na WLW 2019 jej sprobujemy.
- Real bacon (in the form of rendered bacon fat) is pressure infused into our bourbon.
- In a steel canister, we add pressure to the bacon and bourbon causing the two to meld together.
- We freeze the bacon bourbon, causing the two to separate since alcohol doesn’t freeze and then we remove the solid fat.
- We filter multiple times, the last of which is a .4mm micron filter to ensure no fat sediment is in the final product.
Przemek Kopanczyk byl pierwszy:
viewtopic.php?f=19&t=1895
w rozmowie telefonicznej mowil mi jeszcze, ze probowal maturowac whisky w beczce po sledziach (serio), ale byl problem wlasnie z oddzieleniem tluszczu. powyzej jest gotowe rozwiazenie technologiczne, wiec moze na WLW 2019 jej sprobujemy.
życie jest zbyt krótkie, aby pić kiepską whisky