09-15-2018, 08:59 PM
PawelWojcik napisał(a):witamy na forum Marcinie!
- dziekuje w swoim i kolegow imieniu za gratisowa dostawe dla uczestnikow naszego forum. rozumie, ze koszt transportu jest zawarty w cenie produktu i przekracza zysk (?). wielkie dzieki!!!
oczywiscie jesli @Barel Crafr Srudio doklada do tego businessu, to fajnie by bylo otrzymac jakies info na temat Waszej fundacji.
- na klepce kieliszek stoi zdecydowanie krzywo, bo klepka jest wypukla. chyba lepiej jak stoi na stole, wiec pomysl kiepski... czemu sluzy taka podstawka? interesujace... wyjasnij prosze, pewnie ja czegos nie rozumie.
- IMHO spinki sa po prostu brzydkie i nie pasuja do zadnej koszuli na zadna okazje. zwyczajnie sa baaaardzo obciachowe, ale ja moge sie mylic, bo nie jestem na fali popu/obciachu/dresu, prosze spytaj fachowca tu: https://shopmiler.com i poinformuj co odpowiedzial.
Drogi Pawle,
Dziękuję za sporo trudu i czasu poświęconego na Twojego posta.
1. Koszt transportu nie jest zawarty w cenie produktu. W przypadku skorzystania z kodu promocyjnego, obniża mój przychód jak i zysk z transakcji o jakieś 15%.
2. Ze zdjęcia wynika, że kieliszek stoi prosto Po co taka podstawka? Dla kaprysu...
3. Nie mam feedbacku od Pana Tomka ale kilku osobom się podobają... Na tyle, że zamawiają po kilka kompletów