05-31-2018, 10:05 PM
u mnie było dużo zieleniny i chemii, aromat rumu raczej czaił się gdzieś w tle i to niezbyt wyraźnie, także pytanie gdzie tego szukać w whisky, Ben Nevis?
poniżej moja notka:
zapach: cukierki z dzieciństwa, takie dziwne ziołowo-bazyliowe, rozpuszczalniki, woda z zielonych oliwek, sól, marynowany imbir, lakier do paznokci, ocet, jakieś kwiatki, pokrzywy, świeże zioła
smak: czarne oliwki, plastiki, mocno ściągający na języku, drewniany, skoszona łąka z chwastami
finisz: słodkie oliwki, goryczka, mocno mentolowy, plastiki z RTV
poniżej moja notka:
zapach: cukierki z dzieciństwa, takie dziwne ziołowo-bazyliowe, rozpuszczalniki, woda z zielonych oliwek, sól, marynowany imbir, lakier do paznokci, ocet, jakieś kwiatki, pokrzywy, świeże zioła
smak: czarne oliwki, plastiki, mocno ściągający na języku, drewniany, skoszona łąka z chwastami
finisz: słodkie oliwki, goryczka, mocno mentolowy, plastiki z RTV