05-31-2018, 04:12 PM
dzięki za odpowiedź
a co mi się podobało? ten instensywny smak i zapach rumu, który kiedyś kupoło się w Cieszynie do ciasta
albo do herbaty
tylko że ten z Czech był sztucznie aromatyzowany i pewnie wcale nie było rumem. a tu właśnie ten aromat tylko z natury i oczywiście subtelniejszy.
chyba też Blackadder ma jakiś swój super sposób przekazywania tego co w beczce dobre do butelki (po spróbowaniu od chłopaków z BWM na festiwalu blackadderowej łychy od razu zakupiłem resztę butli bo było to coś wyjątkowego). które myślisz że warto od nich wziąć pod sampling?
dodam jeszcze że w tych 12, 16 letnich rumach mocno stojących marketingiem, które próbowałem ostatnio - nie było nic z tego aromatu, jakby to był całkiem inny gatunek.

a co mi się podobało? ten instensywny smak i zapach rumu, który kiedyś kupoło się w Cieszynie do ciasta


chyba też Blackadder ma jakiś swój super sposób przekazywania tego co w beczce dobre do butelki (po spróbowaniu od chłopaków z BWM na festiwalu blackadderowej łychy od razu zakupiłem resztę butli bo było to coś wyjątkowego). które myślisz że warto od nich wziąć pod sampling?
dodam jeszcze że w tych 12, 16 letnich rumach mocno stojących marketingiem, które próbowałem ostatnio - nie było nic z tego aromatu, jakby to był całkiem inny gatunek.