03-19-2018, 12:53 PM
a tu jeszcze baaardzo ciekawie o 1600 ppm estrow po destylacji, 200 letnich grzybkach, wieloletnim zageszczaniu dundra w kryptach i topieniu u nim zdechlych nietoperzy:
http://cocktailwonk.com/2016/03/days-of ... dient.html
http://cocktailwonk.com/2016/04/ground- ... state.html
strona destylarni:
http://www.hampdenrumcompany.com
jak im zadac madre pytania mailem, to bardzo chetnie zdradzaja szczegoly technologiczne produkcji. pewnie nie boja sie, ze ktos to powtorzy. to sie dopiero terroir nazywa...
a dla reklamy jeszcze: Sergie nie ocenil tak wysoko (srednia) butelek z zadnej szkockiej destylarni :mrgreen:
http://cocktailwonk.com/2016/03/days-of ... dient.html
http://cocktailwonk.com/2016/04/ground- ... state.html
strona destylarni:
http://www.hampdenrumcompany.com
jak im zadac madre pytania mailem, to bardzo chetnie zdradzaja szczegoly technologiczne produkcji. pewnie nie boja sie, ze ktos to powtorzy. to sie dopiero terroir nazywa...
a dla reklamy jeszcze: Sergie nie ocenil tak wysoko (srednia) butelek z zadnej szkockiej destylarni :mrgreen:
życie jest zbyt krótkie, aby pić kiepską whisky