Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
idealny sampling -Waszym zdaniem (?)
Kilka słów ode mnie.

Cenę butelki do samplowania ustala sam samplujący chyba, że jest to jakaś wspólny zakup/ decyzja więc rozliczenie powinno być dokładne żeby każdy wiedział co , jak i za ile. Jeżlei chodzi o butelki jeszcze dostępne to większość ludzi z forum i tak orientuje się w cenach rynkowych( nie oszukujmy się ) więc szybko sobie to zweryfikują. Jeżeli jest zbyt duża równica w cenie a butelkę można nabyć z innego źródła nie widzę potrzeby przepłacania . I często było na forum tak, że ktoś wklejał link do innego sklepu. Ale decyzję i tak podejmujecie sami czy bierzecie w cenie samplującego czy sami organizujecie butelkę ,czy po prostu odpuszczacie temat. Każdy przecież wie ile jest w stanie zapłacić za sampla i czy mu się to opłaca.

Jeżeli chodzi o samplowanie i dolę dla tego co się tego podjął to nie widzę w tym problemu żeby 50 ml ktoś sobie za fatygę przygarnął. Mimo , że jestem długo na forum samplingów wiele nie zrobiłem ale się zdarzyło Smile. I podziwiam chłopaków co robią to regularnie bo pakowanie , rozlewnie , pisanie nawet ręcznie męczy( nie mowie o fajnych i czytelnych etykietach drukowanych-każdy wie o kim mówię Smile , latanie po pocztach , paczkomatach itp.- dużo ciężkiej pracy.
Jeżeli chodzi o ustalenie ceny to powinna byc brana pod uwagę cena aktualna jezli ktos miał coś w szafie a nie za taką cenę co kiedys kupił. Wiekszość kupuje cos w dobrych cenach po to aby wypić kiedyś sobie albo sprzedac drożej i na niej zarobić. A jak już się zdecyduje wygrzebac cos fajnego, cennego , już niedostepnego w cenie co była kiedys to dlaczego miąłby na tym stracic.
Nikt nikogo tu nie zmusza do udziału w samplingach. Dorośli jesteśmy, decydujemy za siebie. Jeżeli pojawia się jakiś mega wałek to za chwilę jest już link, informacja od starszych bardziej doświadczonych użytkowników i Ci mniej doświadczeni mogą sobie pomyśleć.
To chyba tyle, ale dyskusja się wywiązała Smile
"coco jambo i do przodu"
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 6 gości