Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ardbeg MoS 1991, 17/185
surykatka napisał(a):Szkoda może czasu na dywagację ale niechaj będzie tak w telegraficznym skrócie:
Skoro piszesz, to chyba jednak nie szkoda Ci na to czasu.

surykatka napisał(a):2. Przy takiej cenie samplingu lanie po 20 czy 25ml jest raczej normą, nie jest to chyba aż taki heroiczny wysiłek
Jest 25ml, więc o co Ci chodzi?

surykatka napisał(a):4.Mydełko Fa i tak dalej wszyscy pamiętamy.. ale naprawdę to nie jest miejsce na takie wiochowe wpisy
Proponuję nieco więcej luzu :)

FILL78 napisał(a):Dla mnie nie "luz", co to znaczy "widzą gały co biorą" ?, czyli jeśli Ktoś inny dokona nietrafionej inwestycji i wpadnie na forum z "samplingiem", to reszta ma przymknąć oko.
Nie wiem czy przeczytałeś w całości pierwszy post, ale jest tam link do innego wątku, gdzie powstała idea samplingu. Ktoś zaproponował sampling butelki, a ponieważ ją mam to postanowiłem przychylić się do tej propozycji. Efekt jest taki, jak widać :)

FILL78 napisał(a):Uważam, że Bartek, a w następstwie Surykatka słusznie pokazali nieścisłości, tego osobiście oczekuję od Administratora i Kolegów z większym doświadczeniem.
Nie wiem o jakich nieścisłościach mówisz, bo jedynym problemem, jaki ludzie mają to cena, którą zaproponowałem.

Prośba do administracji o zamknięcie tematu. Sampling raczej nie dojdzie do skutku, a powstała dyskusja jest już mocno jałowa. Ciekawą dyskusję na temat samplingu zaproponował Paweł w nowym wątku.

Wiadomości w tym wątku

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 4 gości