Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
5 x Glengoyne
Bartku tak jak wspomniałem, każdy z nas tworzy to forum Smile Jeżeli chcesz przemyślany budżetowo i finansowo sampling, a nikt takiego nie robi możesz w każdej chwili założyć wątek i wskazać drogę innym (choć wydaje mi się, że ostatni nasz sampling był najbardziej optymalny kosztowo jak tylko to było możliwe). Jeżeli chciałbyś poruszyć konkretny temat na forum ("Promyki słońca w whisky" Wink albo "Quo Vadis Port Ellen?") to również możesz być pionierem i zapoczątkować nowe, dotychczas nieporuszane wątki, których Ci brakuje. Narzekanie, że forum umiera przy jednoczesnym braku jasnych oczekiwań względem tej społeczności w niczym nam nie pomoże.

surykatka napisał(a):Uważasz że aż tyle robi, raczej dużo mniej niestety Sad .. i to nie tylko moja ocena, ale raczej sporej części tzw. "starych wyjadaczy" że tak brzydko rzecz ujmę

Skądże, raczej to był tylko luźny przykład Smile Nigdy nie aspirowałem do roli animatora tego forum, a tym bardziej do roli autorytetu, za którym miałyby podążać tłumy. Jestem częścią tej społeczności tak jak każdy z Was, jedziemy na tym samym wózku i mamy takie same prawa Big Grin Możemy tworzyć treści albo jedynie z nich czerpać, wybór należy do nas Smile

surykatka napisał(a):kompletnie nie o tym chyba w tym wątku piszemy, zobacz na BOW czy tam schodzą takie wypasy, raczej nie.. a zamykają się czasami w kilka godzin

Zastanawiamy się w wątku dlaczego "droższe" samplingi nie schodzą więc chyba jednak trochę o tym Wink Nie wiem jakie problemy ma BOW.
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości