12-01-2016, 05:34 PM
Bartku tak jak wspomniałem, każdy z nas tworzy to forum
Jeżeli chcesz przemyślany budżetowo i finansowo sampling, a nikt takiego nie robi możesz w każdej chwili założyć wątek i wskazać drogę innym (choć wydaje mi się, że ostatni nasz sampling był najbardziej optymalny kosztowo jak tylko to było możliwe). Jeżeli chciałbyś poruszyć konkretny temat na forum ("Promyki słońca w whisky"
albo "Quo Vadis Port Ellen?") to również możesz być pionierem i zapoczątkować nowe, dotychczas nieporuszane wątki, których Ci brakuje. Narzekanie, że forum umiera przy jednoczesnym braku jasnych oczekiwań względem tej społeczności w niczym nam nie pomoże.
Skądże, raczej to był tylko luźny przykład
Nigdy nie aspirowałem do roli animatora tego forum, a tym bardziej do roli autorytetu, za którym miałyby podążać tłumy. Jestem częścią tej społeczności tak jak każdy z Was, jedziemy na tym samym wózku i mamy takie same prawa
Możemy tworzyć treści albo jedynie z nich czerpać, wybór należy do nas 
Zastanawiamy się w wątku dlaczego "droższe" samplingi nie schodzą więc chyba jednak trochę o tym
Nie wiem jakie problemy ma BOW.

surykatka napisał(a):Uważasz że aż tyle robi, raczej dużo mniej niestety.. i to nie tylko moja ocena, ale raczej sporej części tzw. "starych wyjadaczy" że tak brzydko rzecz ujmę
Skądże, raczej to był tylko luźny przykład

surykatka napisał(a):kompletnie nie o tym chyba w tym wątku piszemy, zobacz na BOW czy tam schodzą takie wypasy, raczej nie.. a zamykają się czasami w kilka godzin
Zastanawiamy się w wątku dlaczego "droższe" samplingi nie schodzą więc chyba jednak trochę o tym