12-01-2016, 05:34 PM
Bartku tak jak wspomniałem, każdy z nas tworzy to forum Jeżeli chcesz przemyślany budżetowo i finansowo sampling, a nikt takiego nie robi możesz w każdej chwili założyć wątek i wskazać drogę innym (choć wydaje mi się, że ostatni nasz sampling był najbardziej optymalny kosztowo jak tylko to było możliwe). Jeżeli chciałbyś poruszyć konkretny temat na forum ("Promyki słońca w whisky" albo "Quo Vadis Port Ellen?") to również możesz być pionierem i zapoczątkować nowe, dotychczas nieporuszane wątki, których Ci brakuje. Narzekanie, że forum umiera przy jednoczesnym braku jasnych oczekiwań względem tej społeczności w niczym nam nie pomoże.
Skądże, raczej to był tylko luźny przykład Nigdy nie aspirowałem do roli animatora tego forum, a tym bardziej do roli autorytetu, za którym miałyby podążać tłumy. Jestem częścią tej społeczności tak jak każdy z Was, jedziemy na tym samym wózku i mamy takie same prawa Możemy tworzyć treści albo jedynie z nich czerpać, wybór należy do nas
Zastanawiamy się w wątku dlaczego "droższe" samplingi nie schodzą więc chyba jednak trochę o tym Nie wiem jakie problemy ma BOW.
surykatka napisał(a):Uważasz że aż tyle robi, raczej dużo mniej niestety .. i to nie tylko moja ocena, ale raczej sporej części tzw. "starych wyjadaczy" że tak brzydko rzecz ujmę
Skądże, raczej to był tylko luźny przykład Nigdy nie aspirowałem do roli animatora tego forum, a tym bardziej do roli autorytetu, za którym miałyby podążać tłumy. Jestem częścią tej społeczności tak jak każdy z Was, jedziemy na tym samym wózku i mamy takie same prawa Możemy tworzyć treści albo jedynie z nich czerpać, wybór należy do nas
surykatka napisał(a):kompletnie nie o tym chyba w tym wątku piszemy, zobacz na BOW czy tam schodzą takie wypasy, raczej nie.. a zamykają się czasami w kilka godzin
Zastanawiamy się w wątku dlaczego "droższe" samplingi nie schodzą więc chyba jednak trochę o tym Nie wiem jakie problemy ma BOW.