09-03-2016, 06:46 PM
PawelWojcik napisał(a):@Daniel:Nic mi o tym nie wiadomo. Ja / my z Grzesiem nigdy nie dostaliśmy od nich sampli. Prędzej spodziewałbym się całej butelki - to bardziej w ich stylu.
???
a czy Ardbeg w ramach PR-u obiecuje jakies bezplatne sample, $$$ za lajki/kliki, czy inne korzysci? jesli cos jest, to milo by bylo nam (konsumentom) o tym wiedziec.
Natomiast dwukrotnie byłem na ich prywatnych spotkaniach czy "Masterclass" - drugi raz w JG. Te wydarzenia robią naprawdę na bogato jak już mają co polać. W tym przypadku sowicie podawany Glenmorangie 25 czy 18
PawelWojcik napisał(a):probowalem tego CS-a i podpisuje sie czterema lapami: 3/10 przy absurdalnie wysokiej cenie. sami sobie zrobili paszkwil.Tu się w takim razie różnimy w opiniach. W życiu bym mu nie dał 3 punktów. Tak jak w życiu nie dałbym 3 punktów Dark Cove.

PawelWojcik napisał(a):tak, oczywiscie posiadam pewnie niewielka wiedze i dowiadczenie, a ponadto rozne bywaja gusta, wiec mam nadzieje, ze nie musze przepraszac za szczerosc mojego pytania.Paweł - z tym akurat nie żartujmy. Twoja wiedza jest ogromna i ja na pewno z Twoich wpisów mega się uczę. (Szkoda, że mniej tu piszesz, z chęcią zadałbym dodatkowe pytania, a nie mam takich możliwości). Nie wszystko trzeba liczyć w tysiącach spróbowanych whisky. Mam wrażenie, że to akurat raczej zaciemnia ludziom umysł. Nie mam pojęcia ile rzeczy spróbowałeś i nie obchodzi mnie to, chociaż na pewno sporo, przecież choćby ostatnio wchodzisz w większość jeśli nie wszystkie samplingi. Cenię sobie Twoją wiedzą z innych pól i umiejętność drążenia kwestii, kojarzenia i czerpania ze źródeł.
p.s. być może nie uwierzysz, ale w zakresie częstowania samplami raczej mogłoby się to odbywać w drugą stronę