Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Co dzis na stole?
To tak u mnie przez weekend:

Pozycja: Lagavulin 12 YO Special Release 2015
Nos: świerzy dym,lekko maślany,boczek lekkie nuty toffi
Samk: Słodkie trofowe owoce: morela,melon, młode awokado
Ocean: 6|10 - Finisz dobry długi dymno owocowy. Sądzę że warta spróbowania

Pozycja: miltonduff 2005 Duncan Taylor
Nos: sherry,sliwka,cukier,czekolada, toffi
Smak: Poprawnie złozona whisky.W smaku nuty rodzynek ciemnych owoców leśnych - jagód.
Ocena: 6,5 | 10 - Dobra wyrazista w smaku. Finisz średnio długi owocowy


Pozycja: glenfarclas 1999 Kirchhellener Private Tasting Circle
Nos: Orzechy,rodzynki,figi lekki dąb
Smak: Lekko rozgrzewający smak.Na języku nuty czekolady oraz wyczuwalna dębowość smaku
Ocena: 7 | 10 - Dobra pozycja. Finisz czekolada z orzechami/rodzynakami lekko rozgrzewający. Sądzę żę warta spróbowania

Pozycja: Bruichladdich 2001 Rest & be Thankful Whisky Company
Nos: maślany słodki lekki dym,lekkie nuty sherry oraz brzoskwini
Smak: Lekko rozgrzewający smak. W smaku wyczuwalne plastry miodu, lekka dymność oraz słodkie owoce - melon.
Ocena: 5,5 | 10 - Pozycja lepsza w zapachu niż smaku. Na języku trochę zbyt rozgrzewająca. Finisz średnio długi dymny lekko rozgrzewający
Odpowiedz


Wiadomości w tym wątku

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 6 gości