02-03-2016, 04:37 PM
Tomek napisał(a):A ja myślę Bartku że nie do końca się rozumiemy:
1. Altruistyczne? Znowu jest mi coś wmawiane Nie oceniam zachowania P. Maruszewskiego tylko fakt organizacji kolejnego festiwalu w Polsce i to uważam jest dobrym posunięciem godnym pochwały - zresztą tak jak Ty w punkcie 4 8-)
2. Nie rozumiem co takiego napisałem o inwestowaniu w beczki, że zmusiło Cię do takiego elaboratu, ale ok Może zacytuj moją wypowiedź abym mógł połączyć to w całość.
Ledaiga nie piłem, swego czasu próbowałem od nich Clynelisha i mnie nie powalił...
3. Sugeruję, że osoby negujące każdy polski festiwal i wskazujące braki/minusy/zaniedbania organizatorom mogłyby nam pokazać jak to się robi i zorganizować drugi Limburg - zwłaszcza, że dość znacząco na każdym kroku starają się nam malutkim pokazać swoją wyższość w tej skomplikowanej materii świata whisky. Koncesja to nie jest coś czego nie da się przeskoczyć, wystarczą dobre chęci i odrobina plnów. Tylko jak to w końcu jest? Festiwal może zorganizować każdy, czy jednak wymaga to pewnego zaangażowania w temat, zainwestowania $, czasu itd. Przecież to czysty zysk, który się opłaca
Tomek napisał(a):Zresztą nie rozumiem tych Twoich ciągłych podjazdów do BOW. Zrobili Ci coś, przejechali kota? Bo sobie nie przypominam, żebyś się tam kiedykolwiek udzielał i został zjechany.
To była krótka przygoda...nie lubię kotów
4. Nie chce Limburga, mi odpowiada polska scena festiwalowa. Mniemam jednak, że Wy go chcecie oraz pozostała grupa atakująca każdą nową inicjatywę.
PawelWojcik napisał(a):Bartku, pochwal jeszcze coca-cole, ze co roku pokazuje dzieciom Swietego Mikolaja w TV.
Gdyby tylko Coca-Cola była w Polsce tak popularna jak sm...