Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
2-3 kwietnia Poznań Whisky Show
PawelWojcik napisał(a):przeciez ja nie twierdze, ze nalezy zamykac fora, czy zabraniac organizowania wystaw.
napisales laurke organizatorowi, ze taki on niby dobry dla nas, a ja smie twierdzic, ze robi to dla kasy i wcale nie na korzysc whiskyholikow.

Nigdzie nie wspomniałem, że organizator jest dobry dla nas Smile Choć gdyby się bardziej zagłębić to robi nam mega przysługę w przeciwieństwie do zachodnich imprez tego typu.
Zapewne podczas Poznań Whisky Show będzie promował głównie podstawki, których nie pijemy więc to dla nas żadna strata, natomiast te złe festiwale w Limburgach czy innych Londynach promują rarytasy... oni są dla nas realnym zagrożeniem Smile Skoro boimy się popularyzacji whisky jako sposobu spędzania wolnego czasu, to czas chyba założyć Komitet Obrony Whisky i zakazać osobom poniżej 30 tysięcy wypitych rarities tykać czegoś lepszego niż Glenlivet Founder's Reserved.

Jestem pewien na 100%, że robi to dla kasy, ale proszę wskaż mi kto w tym biznesie robi coś bezinteresownie.
Powiem Wam w sekrecie, że każdy sklep w którym kupujemy whisky też na nas zarabia... ale ciii nikomu nie mówcie bo będzie niezła afera :lol:

Tak już całkiem szczerze, zaczynam się powoli gubić, problemem jest popularyzacja whisky w Polsce, czy chęć zarobienia na organizacji festiwalu w Polsce?
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 4 gości