Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
2-3 kwietnia Poznań Whisky Show
PawelWojcik napisał(a):to moze prosciej:
im whisky bedzie bardziej popularna, tym bedzie drozsza, lub gorszej jakosci. to nie coca cola, ten rynek ma powazne ograniczenia produkcyjne.
w zwiazku z powyzszym promocja whisky jest w interesie producentow, inwestorow, dystrybutorow, a nie whiskyholikow.

Wiem, dlatego powinniśmy natychmiast zamknąć forum, bo co jakiś czas pojawią się tutaj nowe osoby które chcą wyjść z bańki o nazwie "JW", "JD" lub "Podstawki SM"... nie możemy pozwolić na to, żeby wypijali nam nasze rarytasy.

Rafał zajmiesz się tym? Big Grin

surykatka napisał(a):Wszystko się zgadza, ale warto rozmawiać na forum o wszelkich tematach Wink

Problem dla mnie podsumowując jest trochę innej natury, przez szereg działań które dzieją się na tym rynku whisky pasjonaci whisky tacy jak my praktycznie tracą szansę na spróbowanie starszych, ciekawych edycji whisky single malt.
.............
Powoli jednak staje się to trudne i to nawet w samplingach, bo nawet jeśli kupić w dobrych pieniądzach to i tak wiele osób na forum nie jest zbyt skłonnych wyłożyć tyle za sampla.. i nie ma co się dziwić

1. Nie każdy nowy Kowalki oderwany od Żywca chwyta od razu za PE więc mamy chwilę zanim przejdzie na ten poziom wtajemnicza
2. Sam potwierdziłeś moją tezę z punktu pierwszego Smile
3. Serio spożycie przez Kowalskich miało wpływ na aktualne ceny whisky, o których wspominasz? Smile Mam wrażenie, że to coś innego...
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości