Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Co dzis na stole?
A u mnie w sobotę:

Pozcyja: ballantines 12 pure malt
Nos: Owoce,gruszki,pomarańcze lekkie nurty wanili
Smak: Bardzo płaska pozycja. W smaku doświadczyny nity jabłek lekkie nuty wanili
Ocena: 2|10 - Generalnie blen ewidentnie do cygara. W smaku nie odwyczuwalny od razu alkohol jak w innych blendach

Pozcyja: ballantines 17
Nos: nuty jabłek,pomarańcz, cynamon
Smak: Jak na blenda to przyjemnie łagodna ta pozcyja. Złożoność pozycji stoi na nie zbyt wygórowanym poziomie.
Smak: 2.5|10 - Jak na blenda może być. Whisky do cygara.

Pozcyja: ballantines 21
Nos: nuty: karmelu.miodu,wanili,jabka
Smak: Whisk nie zbyt złożona. Jak na blenda to przyjemny smak.W skamu wyczuwalne nuty orzechów,miodu,wanili gruszek.
Ocena: 4|10 - Whisky którą można spróbować. Jak na bledna to jest zauważalna

Pozycja: Ben Nevis strictly limited 1997
Link WB:
Nos: Kwiaty trawa,nuty wanili
SmakTongueozycja w smaku płaska bez fajerwerków. Wyczuwalne nuty cytrusów,trawy
Ocena: 4 |10 - Finiszu pozycja praktycznie nie ma. Co najwyżej średnia jest to pozycja
Odpowiedz


Wiadomości w tym wątku

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 14 gości