Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
jack daniels holiday select
karabin82 napisał(a):Nie jestem zagorzalym fanem Jacka ale go lubie.Ceny zachodnie sa bardzo podobne do naszy za ta butelke.Myslisz ze z tym Jackiem moze byc taka sytuacja jak z Green Label Johnnie Walker,przestana produkowac i wiekszosc ludzi o niej zapomni?

No ja myślę, że jednak 99 euro w Niemczech za tą butelkę a nawet 260 zł za naszą, to nie jest podobna cena hehe Ale pomijając ten fakt... nie wiem ile w tym prawdy, ale słyszałem iż rok 2014 był ostatnim w którym Holiday Select został wypuszczony. Biorąc pod uwagę, że w każdej plotce jest ziarno prawdy, to któż to wie. Faktem natomiast jest, iż Destylarnia właśnie wypuściła produkt bardzo limitowany - Jack Daniel Sinatra Century. W chwili obecnej są one dostępne w wybranych DFS głównie na azjatyckich lotniskach. Na pozostałych będą dostępne w ciągu najbliższych kilku miesięcy a w USA w październiku. Jest to rzecz mega rzadka - tylko 100 beczek na setną rocznicę urodzin Franka Sinatry. Butelki będą o pojemności 1L i jest to jedyna taka okazja. Cena to $500. Doszły mnie słuchy, że do Polski ma trafić tylko 90 butelek w cenie ok 2000zł i to właśnie w okresie przedświątecznym.

[Obrazek: Bottle_shot_1_360x360.png]
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 7 gości