07-28-2015, 10:39 AM
Cytat:Możesz interpretować to pytanie jak chcesz :-D :-D :-D
Bartku jeśli na poważnie, to sam wiesz iż te wypusty od MOS z lat 70-tych w przypadku Glengoyne były bardzo udane jak do tej pory, co prawda ten najsłynniejszy była po sherry, tu jest nadzieja iż patrząc na oceny i rocznik może być naprawdę dobrze, pomimo iż to bourbon. Jest ona droga, ale w tej serii co się działo z cenami wiadomo, stąd obecny wypust już na starcie ma cenę bardzo wysoką.Stąd też propozycja tej butli z mojej strony.Jak się nie uda rozsamplować to trudno, jeszcze kilka rzeczy jest w zanadrzu
Cytat:Co do wyboru butelek to każdy z nas ma różny gust i preferencje nigdy nie poważylbym się na ocenianie gustu kolegów pytanie o ilość butelek jest o tyle istotne że po prostu warto zastanowić się czy poprosić o 100 czy 50 i to tylko tyle organizujecie samplingi pozwalające na zapoznanie się z wypustami nieosiagalnymi dla zwykłych zjadaczy.. Whisky bardzo to doceniam i zawsze staram się dać temu wyrazPio1 masz całkowitą rację że dobrze byłoby od razu wszystkie butle wrzucić, żeby każdy wiedział na co się nastawić, ale z dwóch powodów nie chcę tego robić; nie mam fizycznie butelek w domu jeszcze kupionych, więc nie będę obiecywał 'gruszek na wierzbie', po drugie linków z pewnych względów nie chcę na razie wrzucać