Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Surykatkowy sampling edycja II
Cytat:Surykatko, bo tak się w ciemno zapisałem na ten diamentowy nektar jak największy amator Sad Pozwól, że spytam czy to jest rarities?

Rozumiem że to ukryte szyderstwo :mrgreen: , czy pytasz tak na poważnie Wink

Cytat:Surykatko skoro sampling masz zamiar kończyć w sierpniu czy mógłbyś zdradzić ile jeszcze butelek planujesz bo każda apetyczna i nie wiem czy już rozbijac skarbonke dziecka czy poczekać :-)

Skarbonki dziecka nie wolno absolutnie ruszać :twisted: a z butelkami jest zależne tylko od tego czy obecne zakupy się udadzą, a są organizowane w kilku miejscach. Nie będę pisał na razie jakie konkretne butelki są upatrzone, bo nie chcę
zapeszać, podsumowując mam w planach jeszcze kilka sztuk. Oczywiście nie musi wszystko być teraz rozlane, ale wtedy pójdzie do mojej piwniczki, a jak raz tam już butelka zalegnie, to potem długo nie mam serca żeby ją wydobyć :mrgreen:

A czy wszystkie butelki będą ciekawe, to też trudno powiedzieć, bo nawet pytając o opinie u znacznie mądrzejszych w kwestiach whiskowych niż ja i buszując po necie ryzyko wtopy jest duże.
Żeby nie szukać daleko, ostatni sampling Glenfarclasa i świetny rocznik 1961, ja dałem 10/10.. a są osoby na forum które kiepsko oceniły tą naprawdę za sporą kwotę kupioną butlę, choć i tak była zdobyta dużo poniżej ceny rynkowej.. takie życie :roll:
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 5 gości