Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kozuba i Synowie
#21
z beczkami wszystko cacy, jesli to by byl burbon. w USA to standart, ale nikt SM w takich beczkach nie robi, ewentualnie mozna w nich finishowac jakiegos smierdziucha.
jeczmien/slody bardzo niewiadome, mam nadzieje, ze chociaz sprobowali zacieru... 60 godzin fermentacji i to w naszym klimacie raczej dziwi... chociaz... nie pisza jakie drozdze.
oczywiscie woda bez demineralizacji, to tez ogromne ryzyko, ale chcieli zrobic "swoja" whisky.
czy powyzsze wynikalo z glupoty, czy z doswiadczenia/przemyslenia przekonamy sie po degustacji.
życie jest zbyt krótkie, aby pić kiepską whisky
Odpowiedz


Wiadomości w tym wątku

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości