07-18-2015, 01:01 AM
dziś mimo akcji klubowej dopijam mało wyselekcjonowane sample. Powinienem świętować rarytasami ale siedzą głęboko w kartonach przeprowadzkowych
na rozgrzewke:
- Glenmorangie Dornoch - narazie nie oceniam, to tylko na start bez namysłu specjalnego
a dalej
- Mosstowie 1979 LMDW 90/100 - świetnie warzywna i owocowa.
- Bunnahabhain 9yo SV - 91/100 - spotkaniowo-forumowy zwycięzca. W domowym zaciszu cieszy jeszcze bardziej! nie chce ktoś odsprzedać butli?
- Syndicate 58/6 - tak wiem, nie pasuje do pozostałych ale mając sample w przeprowadzce nie mogę wydziwiać
słabiuteńko 78/100 - praktycznie niepijalna
- Glendullan 1974 Rare Malts Selection - tak by poświętować czymś konkretnym ten dzień
troszkę rozczarowuje biorąc pod uwagę cenę ale tak to już jest z zamkniętymi destylarniami. 88/100
na rozgrzewke:
- Glenmorangie Dornoch - narazie nie oceniam, to tylko na start bez namysłu specjalnego
a dalej
- Mosstowie 1979 LMDW 90/100 - świetnie warzywna i owocowa.
- Bunnahabhain 9yo SV - 91/100 - spotkaniowo-forumowy zwycięzca. W domowym zaciszu cieszy jeszcze bardziej! nie chce ktoś odsprzedać butli?

- Syndicate 58/6 - tak wiem, nie pasuje do pozostałych ale mając sample w przeprowadzce nie mogę wydziwiać

- Glendullan 1974 Rare Malts Selection - tak by poświętować czymś konkretnym ten dzień