07-17-2015, 06:30 AM
ale to było do przewidzenia
po co trzymać w beczkach produkt minimum 12 15 czy 18 lat a potem w detalu sprzedawać za 140 zł jak jest boom na rynku i trzeba korzystać, destylant poleży 3-4 lata ładnie się opakuje da się super nazwę i będzie szedł jak świeże bułeczki
koszta produkcji spadają zysk wzrasta tylko produkt który będziemy otrzymywać będzie zróżnicowany i moim zdaniem dużo gorszej jakosći
po co trzymać w beczkach produkt minimum 12 15 czy 18 lat a potem w detalu sprzedawać za 140 zł jak jest boom na rynku i trzeba korzystać, destylant poleży 3-4 lata ładnie się opakuje da się super nazwę i będzie szedł jak świeże bułeczki
koszta produkcji spadają zysk wzrasta tylko produkt który będziemy otrzymywać będzie zróżnicowany i moim zdaniem dużo gorszej jakosći