06-19-2015, 02:13 PM
snoop napisał(a):sebastian_ka napisał(a):Tutaj znajdziesz taniej zestaw Lagavulin, Talisker, Cragganmore x 200 ml:
http://www.bestwhiskymarket.com/zestaw- ... t,616.html
Do tego może ktoś będzie miał sample jakiś torfiaków (Ardbeg, Laphroaig, Caol Ila) i masz ciekawy przegląd
No właśnie, zastanów się czy potrzebujesz całą butelkę. W cenie butelki możesz mieć kilka różnych sampli, jak proponuje snoop. Mamy taki dział jak Sample: viewforum.php?f=14. Możesz utworzyć wątek, że poszukujesz sampli torfiaków.
Na samym początku mojej przygody z SM też kupowałem butelki. Kilka razy kupiłem coś co mi niezbyt smakowało i zostałem z butelką. Jeżeli chodzi o podstawki to moim zdaniem lepiej zapoznać się z nimi na zasadzie sampli. Jak Ci coś zasmakuje i uznasz, że to dobry daily dram dla Ciebie to wtedy kupić całą butelkę do wieczornego delektowania się. Natomiast jak posiedzisz chwilę z nami na forum to podstawki przestaną Ci wystarczać i będziesz miał ochotę na coś lepszego i za razem droższego. Wtedy rozsamplowanie butelki na kilka - kilkanaście osób jest jak znalazł.
Powodzenia w odkrywaniu świata SM.