06-02-2015, 05:51 PM
No to może kilka słów ode mnie. Niestety temat jest trudny! Też miałem nie dawno/nadal mam podobny problem. Jednak ostatnio po rozmowie oświecającej mnie z jednym z forumowiczów z Katowic trochę inaczej na zagadnienie zaczynam spoglądać!. Dlatego z tego miejsca chciałem mu podziękować za prawidłowe na kierunkowanie moich myśli
Jakiś czas już mam praktykę taką że pokazuje się na degustacjach/klubie/innych eventach gdzie jest okazja skosztować czegoś nowego i po prostu następnie degustuję i jeśli smak produktu jest godny aby zagościł w mojej szafie kupuje ją. Dlatego u mnie można spotkać produkty z różnych regionów. Wiem jedno na pewno nie warto się zamykać tylko na np. torfy czy tam dymy. Bo po za tym jest masa cała naprawdę bardzo dobrych pozycji! Ale co ja tam wiem
. Według mnie to są tutaj zawodnicy z ekstraklasy jeśli chodzi o temat whisky więc oni powinni więcej w temacie powiedzieć
PS: ostatnio piłem macallana golda i w/g mnie był średni co najwyżej.
PS1: co do jury to piłem 10 oraz 12 i zraziłem się do tego produktu



PS: ostatnio piłem macallana golda i w/g mnie był średni co najwyżej.

PS1: co do jury to piłem 10 oraz 12 i zraziłem się do tego produktu
