Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Amrut
#4
ron napisał(a):
sebastian_ka napisał(a):Jak tłumaczy Amrut, chcieli uzyskać whisky z pomarańczowym posmakiem ale europejskie regulacje zabraniają używania nazwy whisky do alkoholu, który zawiera dodatkowe składniki. Na rynek europejski, azjatycki i do Kanady ma trafić 900 butelek z alkoholem o mocy 50%.

No i całe szczęście. Bo za chwili mielibyśmy wypusty z dodatkami mango, kapusty i bigosu...

No i schabowego z ogórkiem kiszonym, co by już zagryzać nie trza było Wink

Niezłe Ron! :lol:
Nie ma złej whisky. Jest tylko dobra whisky i lepsza whisky.
Odpowiedz


Wiadomości w tym wątku

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 4 gości