Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Whisky i jej ceny
Nie wiem ja w tym temacie raczkuję ale czytam, szukam tu czy zagraniczne strony, pewnie ta bańka prędzej czy później pęknie. W większości się płaci jak wszędzie za markę są na fali mają zbyt to coraz większym syfem napełniają butelki a ceny rosną. Z whisky jak z winami większość pije bo to modne a smaku i tak nie odróżniają, ale machinę nakręcają. Ja pije whisky ponieważ nie lubię się uchlać ale czasami lubię wypić szklaneczkę dla rozluźnienia i whisky wydaje się idealna, nie będę ukrywał z pepsi, z wodą a czasami samą, nigdy specjalistą nie będę więc walorów większości nie odróżnię więc szkoda aby na mnie marnowały się dobre trunki, dlatego skupiam się co jest w zasięgu moim cenowym tak do 200 zł za butelkę i starcza mi na dłuższy czas przy mojej intensywności picia hehe. Mam otwarte obecnie 3 butelki i tak na zmianę. Co do kolekcjonowania myślałem o tym ale nie zarobkowo bo ani mnie na to nie stać ani się na tyle na tym nie znam, co nie oznacza że tak całkiem nic. Tak jak jeden z kolegów z forum zbieram butelki Grants'a oczywiście nie jest do zbieranie dla zysku bo tu nie może być o tym mowy, mam sentyment do tego trunku, prawię wszystkie butelki są w moim zasięgu i sprawia mi to frajdę.
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości