02-04-2015, 11:53 AM
Bo żywiecki porter jest z Cieszyna, a oni tam niestety mają problemy z metalicznym posmakiem - to samo jest z Brackim. Inny problem z Żywcem porterem to to, że zazwyczaj jest bardzo młody, gdy trafia do sklepów. Przyjemny robił się dopiero pod koniec daty przydatności, a nawet sporo po niej.
A jeśli chodzi o portery to faktycznie jesteśmy czołówką światową. Choć i tak mam wrażenie, że to co produkują teraz, to trochę niższa jakość. Szczególnie jak porówna się to choćby z porterem Królewskiego czy Dojlidów.
A jeśli chodzi o portery to faktycznie jesteśmy czołówką światową. Choć i tak mam wrażenie, że to co produkują teraz, to trochę niższa jakość. Szczególnie jak porówna się to choćby z porterem Królewskiego czy Dojlidów.
<!-- m --><a class="postlink" href="http://mojedegustacje.blogspot.com">http://mojedegustacje.blogspot.com</a><!-- m -->