Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
MOS przegląd
Humor dobry mam, a że zarzuca zarzuca się mi polityczną poprawność, więc wyjdę trochę z ram pozytywnego bohatera. (sic!).

Tomek napisał(a):Moim zdaniem trochę diabolizujecie BOW.

Ciekaw jestem kto ich tak diabolizuje? Konkretnie ...
Inni za to przyprawiają im wręcz Anielskich skrzydeł, prawda Tomku? Już po raz kolejny niemalże jak Archanioł Gabriel z mieczem w ręku bronisz stada grzecznych, miłych i pokornych owieczek.

Tomek napisał(a):Ale czym innym jest czytać forum, a czy innym poznać ludzi w rzeczywistości Smile

Poznałem, Poznałem, jeszcze przed Tobą chociaż nie aż tak dawno ... i masz rację, na żywo fantastyczni ludzie. Można się z nimi i fajnie pobawić i dużo nauczyć. Ale to chyba normalne, że są różne "podwórka" w mieście.

Niemniej ...

To już któryś raz z rzędu wprost lub nie wprost promujesz inne forum, gloryfikujesz, mówisz, że fajni ludzie i etc. To trochę tak jakbyś przyszedł do kogoś do domu na imprezę i mówił, że gdzie indziej jest fajnie(j). Nie moja rolą jest zwracanie Ci na to uwagi, ale skoro mam się nie mieścić w ramach pozytywnego bohatera, to chyba nie najpiękniej wobec gospodarzy tego domu. Nie sądzisz? To pytanie czysto retoryczne.
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości