Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
MOS przegląd
:lol: :lol:

no właśnie ciężko starych wyjadaczy będzie czymś zainteresować ale w sumie widzę, że cały czas ludzie napływają na forum więc od administracji trochę zależy w jakim kierunku forum pójdzie. Można samplować same rarytasy i tych nowych odstraszyć cenami ale to spowoduje zamknięcie się na własne grono. Można też samplować podstawki, tanie IB oraz niedrogie wypusty "niby limitowane" i przeciągać na stronę SM nowych użytkowników. Ja dzięki samplom wkręciłem się, poznałem i chcę pozostać na dłużej. Własnie dzięki pomocy z tanimi samplami które w sumie większość miała. Wydaje mi się jednak, że forum dzieli się na tych co siedzą w temacie od dawna i tych co zaczynają. Tych drugich jest mało i (chyba) szybko rezygnują z forum więc możliwe, że tanie samplowania będą tygodniami leżeć nie zamknięte.

Mnie się pomysł samplowania pojawił przy tym: https://www.masterofmalt.com/search/tom ... ch=tomatin cuatro&page=1&sort=_score&direction=desc
To już nic nowego ale w PL nie znalazłem. Teoretycznie mógłbym się podjąć samplingu ale zrezygnowałem bo raz, że Tomatin to nic specjalnego a dwa, że właśnie boje się, że odbiór byłby niewielki bo jednak grono doświadczonych userów mogłoby nie być zainteresowane. Może się mylę.

ale się bajzel w wątku zrobił :lol:
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości