01-20-2015, 11:18 PM
Ostatnio byłem u kuzyna żony, pije na codzień żubra. Wziąłem do kartonu w ramach eksperymentu po 2 sztuki kilku rodzajów niemieckich weizenów, dobrego niemieckiego pilznera i w ramach odmiany koźlaka amber.. już nie lubi żubra, stwierdził że nie przypuszczał, że piwa pszeniczne mogą być takie delikatne jak i zarówno bogate w smaku, że prosty pilsner może być tak dobry. Ale koniec końców stwierdził, że nie stać go na tak drogie jak dla niego piwa na codzień
Rano podrzuciłem mu pod drzwi w ramach prezentu karton dobrego piwka żeby mu się utrwaliło w pamięci
Ale tak to już jest, części ludzi nie stać na droższe piwa w okolicy 5 zł i więcej za butelkę. Inni nie wyobrażają sobie jak wogóle można dać kilka złotych za butelkę jak można się tanim browarem nawalić. A gdzie tu mówić dopiero o piwach z Wielkiej Brytanii czy Belgii, których ceny czasami są nawet dla mnie trudne do przyjęcia.. nie wspomne o innych browarach na świecie.

Rano podrzuciłem mu pod drzwi w ramach prezentu karton dobrego piwka żeby mu się utrwaliło w pamięci

Ale tak to już jest, części ludzi nie stać na droższe piwa w okolicy 5 zł i więcej za butelkę. Inni nie wyobrażają sobie jak wogóle można dać kilka złotych za butelkę jak można się tanim browarem nawalić. A gdzie tu mówić dopiero o piwach z Wielkiej Brytanii czy Belgii, których ceny czasami są nawet dla mnie trudne do przyjęcia.. nie wspomne o innych browarach na świecie.