01-18-2015, 11:43 PM
Daniel napisał(a):Oj Panowie i Panie. To ja tylko publicznie chciałem podziękować Milady i Menranowi za to co dziś na stole postawili. Takie grubasy, jeden na 9, że aż sie trochę zawstydziłam z moimi cieniasami.![]()
Glen Garioch 40 yo z festiwalu na whiskyshow - na mocne 9.
P.s. Gdyby kogoś z Was zapraszali to POLECAM. chociaż my juz wszystko i. Wyżłopaliśmy bezwstydnie.
P.s w dwa dni przyszło nam sie zmierzyć z glenfarclasem 43 yo, Dalmorem 1981 (rewelka), Taliskerze 30 yo, nowym Balvenie Tun, Karuizawa, Glen Garrioch oraz Hanyu. O Cienisach pisać nie będę.
P.s. Ponieważ ja padam na pysk po podróży Droga Milady i Drogi Menranie to na Was spoczywa obowiązek napisania kilka słów relacji na forum
Danielu , Grzesiu ♥
To była prawdziwa przyjemność !
Jak dobrze że w tym zwariowanym świecie można jeszcze spotkać tak samo pozytywnie i przesympatycznie zakręconych Ludzi !
Na Wasze ręce , proszę przyjmijcie podziękowania , za zwariowany maraton , cudowną zabawę , całkiem poważne rozmowy o świecie whisky i za cały bukiet smaków i zapachów jakie z Sobą przywiezliście

Specjalne podziękowanie za Port Ellen

Jako trunek wieczoru bezapelacyjnie wygrał Dalmore 1981 , miejsce drugie Talisker 30 YO - cud , miód i orzeszki

Glen Garrioch to inna liga - Mistrzostwo Świata , ta butelka śni mi sie po nocach :twisted:
![[Obrazek: 35o11.jpg]](http://imageshack.com/a/img843/8570/35o11.jpg)