Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Aberlour A'Bunadh
cubus napisał(a):Zastanawiam się czy nie łatwiej i taniej będzie zamówić z masterofmalt. Przesyłka do PL (do 21 butelek około) stała (21 funtów). Jest batch 49 i 50. Chyba pewniejsze źródło bo zamawiałem i wszystko poszło sprawnie. Skoro przesyłki z DE nie jesteś w stanie załatwić a przesyłka do PL jest niepewna to może lepiej z UK? Mogę ogarnąć temat.

Jeśli jednak DE to ja chętnie wejdę w butle jedną jeśli cena ostatecznie wyjdzie niska. Czyli jeśli będziemy mieli spore zamówienie (wg mnie min. 4 butelki). W sumie UK też to dotyczy Smile

Z tego co piszesz, to wszystko zależy od samej ceny butli. Przesyłka z UK narazie wychodzi znacznie taniej bo w przeliczeniu ok. 112 zł zamiast ca. 65,- zł. Koszty rozesłania w PL pozostaja te same. Sklep mam sprawdzony bo zamawiałem juz kilka razy u nich z wysyłką do niemiec. Zawsze wszystko bez problemów szło.

Generalnie jednak, powiem szczerze, nie mam za bardzo teraz głowy na kolejny sampling w tej chwili a widzę, że pozostali też jakoś specjalnego ciśnienia nie mają. Troche tego jeszcze muszę ogarnąć, jeszcze kilka własnych zamówień jest, no i święta na karku. Może wrócimy do tematu po nowym roku?
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości