Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Co dzis na stole?
Bartek napisał(a):Cubus a jak Ci smakowała ta La Santa? Pamiętam, że jak ją piłem pierwszy raz to mi bardzo podeszła, ale wtedy miałem inne punkty odniesienia Wink

piłem ją już trzy razy po 25-50ml. cały czas z jednej butli. Pierwszy raz Smile był zaskakująco dobry i byłem pod wrażeniem. Słodkości, karmelu i rodzynek, dużo rodzynek w zapachu. Trochę przypraw. Wczoraj czułem same słodzone przyprawy i to jakoś tak za mocno. A finish był średni i znowu piekący przyprawami. Chyba jakiś gorszy dzień Smile Albo może mogłem rozcieńczyć odrobinę. Tak więc początkowo było super a wczoraj efekt zniknął. Muszę powtórzyć by ostatecznie stwierdzić. To też na przyszłość mnie martwi.. wielkość sampli. Jeśli jednego dnia jest fajnie a drugiego nie to 25 ml Mosstowie może nie wystarczyć by w pełni ją docenić Smile

snoop napisał(a):Najważniejsze to zacząć. Weź kieliszek, kartkę i pisz co Ci przyjdzie do głowy podczas degustacji...

Umysł ścisły... u mnie nie będzie poetycko a konkretnie Smile Cytryna. Dzięki za porady. W piątek planuje jakoś tak bardziej usiąść i przygotować sobie jakiś notatnik i rozpocząć degustację jakoś tak bardziej profesjonalnie. Zobaczymy Smile
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 10 gości