Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Z] Sampling pod choinkę
O Blair Athol też myślałem, ale ostatecznie się nie zdecydowałem. Jeżeli ktoś jest zainteresowany Blair Athole'm albo czymś innym, to możemy zorganizować jeszcze wspólne zakupy. Ja zamawiam na adres w niemczech a transport do PL mam za free ale tylko w weekend 13-14. grudnia. Sklep potrzebuje +/- tydzień na realizację zamówienia i dostawę do DE. Jeżeli ktoś jest zainteresowany jakimś wspólnym zakupem albo rozsamplowaniem jakiejś konkretnej pozycji to możemy to ogarnąć wspólnie ale trzeba to załatwić do czwartku (żeby mieć zapas czasowy. Jak sie spóźnimy, to trzeba będzie to słać z DE do PL albo zaczekać na następny darmowy transport (myslę, że gdzieś połowa lutego). Jeżeli coś jeszcze mam zamawiać, to potrzebował bym też przedpłaty bo zakupy na święta już wykonałem i nie chcę więcej wykładać, bo to k... końca nie ma.

Na Blair Athola sie piszę na 100 ml. Zresztą na Aberloura i Bunne też Smile , ale spoko ogarniemy.

Co do Aberloura to staram się złożyć zamówienie ale to sklep w szwajcarii a oni nawet do DE nie chcą słać. Kavalana chyba odpuszczę bo, o ile dobrze zauważyłem to tylko snoop chętny był. No chyba, że się jeszcze więcej chętnych zgłosi

Na razie tyle.
Decydujcie się szybko, bo czasu nie ma.
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości