Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Warsaw Whisky Fest 2014 25-26 października
Tak w ogóle to fajnie było Was poznać Wink Ekipa z forum wszędzie robiła tłok Big Grin
Najbardziej oblegane stanowiska to przede wszystkim BestWhiskyMarket no i oczywiście Samaroli. Wiedzieli, że do Polski abstynenta wysłać nie można :lol: Gość naprawdę dawał radę, choć w sobotę po 18-tej już przewracał pojemniki w wodą Big Grin
SingleMaltMinisMan napisał(a):Ja już na Bunne od LMDW się nie załapałem , ale za to francuzik polał mi solidnego drama Koali 30Y , gigant.
Bunna 40Y Infinity od Samaroli była ogólnie bardzo solidną pozycją , ale jak na czterdziestolatkę to słabo Smile

Koala od francuza naprawdę jedna z lepszych, które udało się wyrwać, choć wg mnie przebijała ją ta od Daniela. Bunnie od Samaroli ewidentnie brakowało mocy, ale pozycja ciekawa, ale nie za taką cenę Confusedhock: (zabrałem do domu jakieś 40ml).

Bartek napisał(a):Czy ktoś ostatecznie miał okazję próbować tej PE od Dajrektora?

morgan miał okazję, ale jakoś nie skakał pod sufit (może za dużo klopsików zjadł Wink )

malthead dobrze, że wróciłeś cały i zdrowy bo degustowałeś jak szalony Wink (koleś od Samaroli w niedzielę mówił, że tęskni za Tobą Big Grin )

Jeśli się na koniec z kimś nie pożegnałem to sorry (na pewno Bartka nie mogłem odnaleźć) :roll: Mam nadzieję, że to nie ostatnie spotkanie w tak fajnym gronie...do następnego
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 5 gości