09-22-2014, 07:59 AM
Tomek napisał(a):snoop napisał(a):U mnie na stole Kilkerran Work in Progress-Bourbon Wood
http://www.whiskybase.com/whisky/55183/ ... n-progress
i albo ja miałem dziś słaby dzień albo Pan W. od którego kupiłem sampla gruuubo przesadził z oceną :roll:
Usiądę do niego w tygodniu drugi raz na spokojnie i dopiero ocenię ostatecznie
Mi też on nie smakował. Ma coś w zapachu czego nie znoszę w whisky (nie potrafię określić co to za zapach).
Snoop pamiętaj, że oceny są subiektywne. Jedni lubią torfowe inni sherry i zawsze te 1-2 punkty wyżej oceniają.
Jak nasi wygrają to chyba coś grubego odpalę
Dokładnie, z początku niby coś tam czuć: jakieś pieczone jabłko, trochę sernika a potem to już tylko oliwa, oliwa, oliwa. Po odstaniu kilkunastu minut w kieliszku to już tylko samą tłustą, mdłą oliwę czuć i nic więcej. Ja wiem, że oceny mogą się różnić ale Pan W. dał jej 90
