08-09-2014, 09:30 AM
Z tymi inwestycjami to chodzi mi raczej o nie nastawienie się na zarabianie ale wskazanie możliwego źródła finansowania .
Tu jest przykład tak z netu:
PRZYKŁADOWY ZAPIS W STATUCIE:
1. Źródłami powstania majątku Stowarzyszenia są:
a. składki członkowskie,
b. darowizny, zapisy i spadki, środki pochodzące z ofiarności publicznej, ze sponsoringu,
c. dotacje, subwencje, udziały, lokaty.
2. Stowarzyszenie prowadzi gospodarkę finansową zgodnie z obowiązującymi przepisami.
3. Decyzje w sprawie nabywania, zbywania i obciążania majątku Stowarzyszenia podejmuje Zarząd.
Taką zakupioną butelkę można podpiąć tu po coś
( np. lokata środków w postaci butelki 
To takie moje przemyślenia.
Ale to najmniejszy problem, tak jak Daniel mówi to trzeba się postarać żeby zebrać w jedno miejsce 15 osób. A czy Wszyscy z nas muszą być fizycznie czy np. mogę być na zebraniu jakoś elektroniczne np, telefon, internetowe połączenie ?
Tu jest przykład tak z netu:
PRZYKŁADOWY ZAPIS W STATUCIE:
1. Źródłami powstania majątku Stowarzyszenia są:
a. składki członkowskie,
b. darowizny, zapisy i spadki, środki pochodzące z ofiarności publicznej, ze sponsoringu,
c. dotacje, subwencje, udziały, lokaty.
2. Stowarzyszenie prowadzi gospodarkę finansową zgodnie z obowiązującymi przepisami.
3. Decyzje w sprawie nabywania, zbywania i obciążania majątku Stowarzyszenia podejmuje Zarząd.
Taką zakupioną butelkę można podpiąć tu po coś

To takie moje przemyślenia.
Ale to najmniejszy problem, tak jak Daniel mówi to trzeba się postarać żeby zebrać w jedno miejsce 15 osób. A czy Wszyscy z nas muszą być fizycznie czy np. mogę być na zebraniu jakoś elektroniczne np, telefon, internetowe połączenie ?
"coco jambo i do przodu"