Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Samplowanie na forum
a jak płaciłeś, jakimś paypal?
Odpowiedz
Kredytówką, innej opcji nie miałem.
[Obrazek: mc.gif]
Odpowiedz
to po kursie banku pójdzie
Odpowiedz
arecki napisał(a):to po kursie banku pójdzie

Chyba da się nawet w banku sprawdzić aktualny kurs.
Odpowiedz
O ile wiem to:
Jeśli płaciłes Visa to z GBP zostanie przewalutowane na USD, a z USD na PLN
Jeśli płaciłeś Mastercard to z GBP na EUR, a z EUR na PLN.
po kursie danego operatora kart.
Jak robiłem zakupy w Niemczech to szło po mniej więcej kantorowym.
Odpowiedz
Kiedyś tak było, ale teraz to zależy od banku. Już nie jest tak, że VISA to USD, a Mastercard to EUR. Bank deklaruje na co jest przeliczana dana waluta.
Odpowiedz
Ale ogólnie dobrze, że zaczeliśmy do środy bo od piątku złoty się umocnił jakieś 13 gr do funta Smile
Odpowiedz
Tomek napisał(a):Ale ogólnie dobrze, że zaczeliśmy do środy bo od piątku złoty się umocnił jakieś 13 gr do funta Smile

W ramach tematu samplowania na forum i tego co napisałeś na bow, że teraz sampelki. Rozważ podróż do Wawy, może wyjść taniej niż kupowanie sampli Smile Spotkamy się w Whiksy and Wine Place i naprawdę można spróbować fajnych rzeczy, a półka z otwartymi butelkami się tam powiększa. Mnie się to tam podoba i mam nadzieję, że tak dalej będzie, a i wtedy nie ma problemu z zakupieniem butelki jak już się trochę sampli spróbuje. Myślę, że można i tam jakieś spotkanko zrobić zapoznawcze.
Odpowiedz
Ja myślę, że dobrze byłoby odbyć tam nasze pierwsze spotkanie, na pewno wyszłoby sympatyczniej gdybyśmy jeszcze coś tam zakupili do rozsamplowania Smile
[Obrazek: mc.gif]
Odpowiedz
W sumie można się tam umówić na odbiór zamówionej butelki i sampli Smile (przy okazji)
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości