Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Glendronach 1993 Abbey/Green Welly + GD 2005 cask 1446
Dzięki Kahu Wink
Odpowiedz
Koledzy, nie dla kolegi a dla Ojca, ktory smakoszem jest ale nie dziala w internetowej rzeczywistości.
Jak dla mnie nie ma problemu by zrezygnować z sampli, jak macie inne zasady nie ma problemu i szkoda czasu na dyskysje kto i dla kogo moze zamówić.
Proszę dzielic wedlug swoich zasad plus pierwszenstwo dla Samplujacych. I tak jestem wdzięczny za inne zamowienia od Ciebie czy od pozostałych Samplujacych.
Bede innych butli kosztował z Ojcem. Zwalniam 100ml. Jezeli sie nie zamknie oczywiście wezmę zgodnie z umowa tyle ile bedzie.
Najlepszego w Nowym Roku.
Odpowiedz
pogubilem sie "kto komu i dla kogo", ale jesli ktos by bardzo chcial, to oczywiscie odstapie 3 x 50ml.
życie jest zbyt krótkie, aby pić kiepską whisky
Odpowiedz
Gdybym zmieścił się jeszcze w kolejce to bardzo chętnie 3x.
Odpowiedz
no to się porobiło ... niemniej jeśli jest możliwość to wróciłbym do 3x50.
jeśli będzie większa ilość chętnych to zostaję przy 3x25.
Dzięki Panowie!
@pe.debicki przecież nikt nic do Ciebie nie ma, chcesz zwolnić i podzielić się z forumowiczami to super - daj 50 a druga 50 niech cieszy Twój nos.
Chcesz wziąć 3x100 i raczyć się razem z ojcem - też dobrze.
Na zdrowie Panowie.
Odpowiedz
Moze byc 2x 25ml jak nie to 1 x25 ile bedzie tyle bedzie, proszę tylko o info ile wplacic po ost rozliczeniu.
Odpowiedz
Przegapiłem Sad
Odpowiedz
Dobra Panowie, trochę się pogubiłem ale po wprowadzeniu zmian wygląda, że wszystko gra i wszyscy się łapią.
kwik44 - załapałeś się na komplet po 50ml - dzieki uprzejmości PawelWojcik
Buusters - załapałeś się na komplet ale po 25ml 1 i 2 i 50ml 3
kahu wrócił do 50ml w komplecie
pe.debicki - dziękuję za zrozumienie. Nie ma jednak sensu byś rezygnował całkowicie. Wpisałem Cię na 50ml. Daj proszę znać czy w dwóch osobnych buteleczkach czy w jednej.

Proszę wszystkich o sprawdzenie czy wszystko gra. Jesli tak to dziś przygotuję rozliczenie.
Dziękuje za udział
Odpowiedz
cubus napisał(a):...
Proszę wszystkich o sprawdzenie czy wszystko gra. Jesli tak to dziś przygotuję rozliczenie.
...
Dla mnie bomba! Najlepszego w Nowym Roku panowie!
Odpowiedz
cubus napisał(a):Buusters - załapałeś się na komplet ale po 25ml 1 i 2 i 50ml 3

Super, dzięki.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 4 gości