Liczba postów: 313
Liczba wątków: 17
Reputacja:
0
Przydałoby się jakieś forumowe faq czy poradnik dla początkujących, jestem tu nowy i też uważałem wcześniej dom whisky za defaultowy sklep.
Liczba postów: 429
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
[quote="FinestCask
Zdarzało mi się tam kupić coś w bardzo okazyjnej cenie, i po prostu była to najlepsza cena (a, że tak powiem: z nie jednego sklepu whisky kupowałem ;) )[/quote]
Jeśli chodzi o podstawki to zapewne masz rację ale łycha bardziej unikalna , poszukiwana przez nas to już zupełnie inna bajka . Nawet Lions nie jest tak pazerny choć skrupułów w łupieniu naszych kieszeni to on nie ma . Popatrz sobie kolego na aukcje i ceny na nich , przelicz na złote , potem razy 2,5 i będziesz miał ceny z Domu Whisky .
Czasami jak uda się kupić taniej to razy 3 .
Liczba postów: 208
Liczba wątków: 41
Reputacja:
0
No dokładnie, ja mówię o cenach tych butelek, które są dość szeroko dostępne w Polsce w sklepach, bo w takim kontekście 'forumowe faq czy poradnik dla początkujących' pytał kolega tomash. A w kontekście podstawowych wypustów to nie ma co demonizować Domu Whisky. Co do droższych, rzadszych butelek to wiadomo że to inna bajka, zwłaszcza że ich dostępność od razu wymusza poszukiwania na szerszym rynku, szukania okazji, bo tu już i kilka procent różnicy w cenie ma znaczenie.
No i tu już wchodzę w grę również aukcje, co już zupełnie odbiega od rozmowy porównującej sklepy..