04-16-2016, 02:56 PM
Jakie piwa polecacie?
|
04-16-2016, 04:07 PM
Tirlitirlitralala.... hock: :twisted: :lol: :mrgreen:
Jesteśmy w połowie.... coś wspaniałego.... :mrgreen:
04-16-2016, 07:13 PM
Markusie aleś Ty mnie zaimponował teraz
Gdzieś Ty dorwał takie smakołyki hock: ???
04-20-2016, 08:58 AM
No bosko się zapowiada. Daj znać jak smakowo. Etykietki obiecujące.
Jeśli chce się odnieść sukces w świecie przestępczym, trzeba mieć reputację uczciwego człowieka.
04-22-2016, 09:48 PM
Dziś pracownia. Jak na razie wheat wine lekko zawodzi.
Ps. Ma ktoś Brew RIS bourbon BA? Moge oddac w zamian Birbanta blended
ZInnejBeczki.com
04-24-2016, 10:06 AM
Pił ktoś Aficionado od Kingpin'a?
Piwo w stylu "peated coffee & tea ale". Zrobione na słodach wędzonych i (jakby to powiedział Kopyr) robią one robotę! Znakomity aromat i smak torfu, dobra goryczka i 7% których nie czuć, bardzo polecam. Drugie piwko poszło Modern Drinking od Pinty (West Coast Ipa), również smakowite. IPA jakiej nie znałem, aromaty cytrusowe lecz nie standardowy grejpfrut a cytryna, limonka - bardzo orzeźwiające.
05-10-2016, 09:35 PM
W weekend premiere mialo miejsce piwko mojego znajomego. To jego pierwsze oficjalne piwo wydane do produkcji, do tej pory wszystko warzyl w domu - pilem kilka, ktore robil i byly niesamowite. Tego jeszce nie pilem, ale postaram sie dorwac jak tylko sie pojawi.
Polecam. Jego piwko wydane przez browar Jana Olbrachta, Tu recenczja: http://piwazazywa.blogspot.com/2016/05/ ... stout.html
05-15-2016, 01:31 PM
Mam pytanko z trochę innej... beczki A mianowicie, jest kilka różnych piw, które leżakują w beczkach po Jacku Danielsie. Mnie natomiast interesuje, czy ktoś z Was spotkał się z piwem na etykiecie którego, będzie pisało, że leżakowało właśnie w beczce po JD?
05-20-2016, 05:17 PM
polish_jd_collector napisał(a):Mam pytanko z trochę innej... beczki A mianowicie, jest kilka różnych piw, które leżakują w beczkach po Jacku Danielsie. Mnie natomiast interesuje, czy ktoś z Was spotkał się z piwem na etykiecie którego, będzie pisało, że leżakowało właśnie w beczce po JD? Na pewno De Molen, oni piszą na etykiecie po jakiej whisky są beczki
ZInnejBeczki.com
05-21-2016, 01:12 PM
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 4 gości