09-03-2015, 10:15 AM
Oczywiście iż nie byłoby samplingu w ciemno, po prostu wstępnie chciałbym wiedzieć czy taki sampling ma szansę powodzenia :?:
Surykatkowy sampling edycja II
|
09-03-2015, 10:15 AM
Oczywiście iż nie byłoby samplingu w ciemno, po prostu wstępnie chciałbym wiedzieć czy taki sampling ma szansę powodzenia :?:
09-03-2015, 06:17 PM
Bartoszku wiesz ze ja też wchodzę w PE bo też bym chciał tej destylarnii poprobowac póki jest w dostępnych cenach
09-04-2015, 09:08 AM
Pewnie że o tobie pamiętam
09-27-2015, 11:44 AM
Za chwilę temat PE przejdzie na drugą stronę potem trzecią i wszyscy zapomną.
To tak w ramach odświeżenia tematu . A swoją drogą to chętnie bym spróbował fajnego PE
09-27-2015, 11:59 AM
Cytat:Za chwilę temat PE przejdzie na drugą stronę potem trzecią i wszyscy zapomną. Chętni wstępnie: -surykatka -piokiler -Daniel -sebastian_ka -Tomek -konio23 -malthead -cubus -Marek -PawelWojcik -malthead -metra -Bartek To i tak Adamie za mało chętnych żeby pokusić się o skompletowanie kilku PE i rozsamplowanie na forum
09-27-2015, 12:13 PM
A może Bartoszku otworzył byś sampling PE jako osobny temat.Było by bardziej czytelne.
A mimo wszystko połowa już jest.Sapling PE jest to tak rzadki temat że naprawdę warto się skusić bo drugiej okazji może nie być
09-27-2015, 12:32 PM
Ja tez wejde w PE w 25ml lub 50 jesli cena nie zabije.
09-27-2015, 01:06 PM
Dopisałem cię cubusie
To tak Adamie nie do końca działa, koncepcja wstępna to było 4-5 butelek PE. I teraz tak, kupię je a potem się okaże iż zostanę z połową z każdej, gdzie średnio butelka kosztuje 400-500e i więcej. Zostanę ze sporym problemem
09-27-2015, 01:15 PM
Bartoszku.
Nie kupuj butelek w tej chwili bo faktycznie możesz mieć problem ale rąbka tajemnicy mógł byś uchylić co to ewentualnie ? I zobaczymy.Fajnie by było gdyby
09-27-2015, 01:35 PM
No to trzeba będzie poczekać ponieważ to co było jeszcze chwilkę temu dostępne za bardzo fajne pieniążki jak na PE już jest sprzedane, jak się pojawiają dobre okazje na PE to momentalnie znikają z reguły W dobie internetu, po którym wszyscy buszują nic ciekawego w dobrej cenie nie leży zbyt długo na półkach.
Tak w ogóle to temat mini przeglądu PE ciągnie się już szmat czasu, przegadałem sporo czasu z piokilerem na ten temat, bo obydwoje się napaliliśmy. Ale jakoś nie było na forum klimatu żeby udało się zrealizować dość drogi sampling. Okazji przeszło koło nosa sporo, ale cóż tak to bywa... z drugiej strony nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło.. przynajmniej mi przybyło troszkę PE w kolekcji |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|