11-13-2013, 12:02 AM
Dobry Teacher's nie jest zły

"coco jambo i do przodu"
Co dzis na stole?
|
11-13-2013, 12:32 AM
Ale sie katujesz morgan82
![]()
Pozdrawiam Grzegorz
![]() <!-- m --><a class="postlink" href="http://www.youtube.com/watch?v=boanuwUMNNQ">http://www.youtube.com/watch?v=boanuwUMNNQ</a><!-- m -->
11-13-2013, 01:03 AM
bida
![]() ps. nie lubicie Teacher'sa bardzo dobra whisky ![]() czasem trzeba sobie przypomnieć jak blend smakuje ![]() ![]()
"coco jambo i do przodu"
11-13-2013, 01:46 AM
Problem w tym ze do dobrego czlowiek sie latwo przyzwyczaja. Ja w weekend nalalem Grant'sa i szybko dodalem cole. Nawet A'bunadh mi ostatnio nie smakowal. Odbija juz
![]()
11-13-2013, 09:37 AM
Tomek napisał(a):Problem w tym ze do dobrego czlowiek sie latwo przyzwyczaja. Ja w weekend nalalem Grant'sa i szybko dodalem cole. Nawet A'bunadh mi ostatnio nie smakowal. Odbija juz Ze wszystkim tak jest ![]() Na szczęście rodzajów whisky jest tyle, że jak już się przyzwyczaisz do dobrego to i tak jest mnóstwo tych gorszych, które warto spróbować, aby tylko ocenic ![]()
11-13-2013, 09:48 AM
e tam takie gadanie, wiadomo że dobrego malta nie postawi się na stół żeby zalać go colą i sączyć na imprezie np.
jest łycha do picia/wąchania/degustowania oraz whisky to trzepania bani ja czesto pije blendy z cola ze znajomymi, ale jak wyjdą to naprawiam swoje kubki smakowe jakimś dobrym singlem ![]() nie wszyscy to ogarniaja niestety
11-13-2013, 09:51 AM
No to oczywiste, ale degustowac blenda, po wypiciu kilkudziesieciu dobrych maltow, to tylko i wylacznie jesli sie go nie pilo, a chce sie ocenic
![]()
11-13-2013, 09:55 AM
Sendilkelm napisał(a):No to oczywiste, ale degustowac blenda, po wypiciu kilkudziesieciu dobrych maltow, to tylko i wylacznie jesli sie go nie pilo, a chce sie ocenic blendy nie są do degustowania ![]() lejesz cole albo sok żurawinowy i jazda ![]()
11-13-2013, 10:07 AM
arecki napisał(a):Sendilkelm napisał(a):No to oczywiste, ale degustowac blenda, po wypiciu kilkudziesieciu dobrych maltow, to tylko i wylacznie jesli sie go nie pilo, a chce sie ocenic No to wiadomo ![]() ![]()
11-16-2013, 11:17 PM
Dzisiaj przyszła pora na Bruichladdich Bere Barley 2006 od Edda
![]() |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|