Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
IV Salon M&P 17 X 2013
larky napisał(a):no to za rok to już chyba na tym V salonie M&P się spotkamy , co? Tongue

Za rok, to większość z nas nie będzie miała czego tam szukać Tongue A i promocyjne butelki pewnie będziemy brać po 1 sztuce dla gości, a nie dla siebie Smile Chyba, że zaczną sprzedawać jakieś rarytasy,
Odpowiedz
Bez przesady, nie wszyscy są kolekcjonerami. Ja takiego Glendronacha 21 czy coś tam innego chętnie ogarnę w takiej cenie ponownie do tzw "daily dram" Big Grin
[Obrazek: mc.gif]
Odpowiedz
Zależy o jakich kolekcjonerach myślisz Smile Próbowanie nowych smaków jest swego rodzaju kolekcjonerstwem nut smakowych i zapachowych w swojej głowie Smile Można powiedzieć, że każdy z nas kolekcjonuje smaki i zapachy już spróbowanych edycji.
Daily dram.... Szkoda, że apetyt rośnie w miarę jedzenia.
Odpowiedz
dla mnie była super promocja, fajne butelki do picia na wieczór( dla początkującego gracza w sam raz ), następnym razem zakupię więcej.Postawię na szafkę a na pewno się nie zmarnują .
ps. no niestety tak jak mówicie apetyt rośnie w miarę jedzenia Smile te butelki co kiedyś były super stają się normalnymi flaszkami Smile
"coco jambo i do przodu"
Odpowiedz
Panowie, proszę o jakieś ruchy w kwestii odbioru zalegających flaszek i sampli. Nie chcę tego trzymać w pracy w nieskończoność bo jakaś sprzątaczka w końcu zajrzy do tych kartonów i nóż jej się cóś przylepi do łapek :/
Niestety bywały przypadki znikania monitorów i laptopów u mnie w firmie więc wolę nie ryzykować. Zgłaszajcie się po odbiór Smile
[Obrazek: mc.gif]
Odpowiedz
No ja sie zbierm i zbieram i nigdy mi nie po drodze Sad W tym tyg. ,na pewno nie dam rady, ale w nastepnym juz na 100% odbiore.
Odpowiedz
Ktos sie wybiera w tym roku?
Odpowiedz
Jakieś szczegóły Tomku?
Odpowiedz
Ja będę w tym roku Smile
a może to nie ta impreza Smile
ale chyba ta Confusedhock:
szykować kasiorę bo z tego co pamiętam to rok temu zrobiliśmy niezłe zakupy heheh
"coco jambo i do przodu"
Odpowiedz
Bartek napisał(a):Jakieś szczegóły Tomku?
Dokładnie, wiadomo coś więcej?
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 9 gości