Liczba postów: 1,567
Liczba wątków: 19
Reputacja:
0
To pewnie robią etapami. Najpierw jedne sklepy, potem inne.
Albo... w ogóle nie będzie promocji. Po tej wyprzedaży o której wspomniałem powyżej, poszedłem tydzień później do tego samego marketu i wszystkie butelki z promocji, które mieli wycofywać stały sobie jak gdyby nigdy nic na półkach. W normalnych cenach.
Liczba postów: 346
Liczba wątków: 10
Reputacja:
0
W Słupskim promocji brak a towar powoli wymieniany jest na ten z logiem Auchana
Liczba postów: 20
Liczba wątków: 3
Reputacja:
0
Dopiero zaczynam smakować w SM a portfel niezbyt zasobny.
Napiszcie panowie gdzie w Poznaniu można kupić "podstawki" w normalnych cenach ?
W sklepach internetowych "...nie urywa", to już taniej widziałem w dyskontach i marketach.
Czy w przybytkach typu Makro, Sellgros jest taniej ?
Nie wiem, może jakiś sklep stacjonarny nastawiony na whisky lub "monopolowy" ?
Liczba postów: 193
Liczba wątków: 8
Reputacja:
0
Kiedyś w Makro były fajne ceny, swego czasu kupiłem tam Aberlour 10 za 90zł, ale to już niestety za nami, Makro zmieniło całkowicie politykę cenową i już nie jest atrakcyjne. Jeśli interesują Cię podstawki, polecam Real w King Cross, Glenmorangie 10 jest bodaj za 125zł, poza tym przyzwoite ceny na Glenmorangie Lasanta, Quinta Ruban i Nectar d'Or (160-170zł). Ardbeg 10 jest za 175 zł aktualnie i z mojej perspektywy to jest punkt programu, ale napisałeś, że zaczynasz, więc nie wiem czy miałeś do czynienia z silnymi torfiakami. Carrefour w Pestce z tego co pamiętam oferuje Laphroaiga 10 ok. 150zł (też torfiak). Dość powszechnie dostępne jest w cenie ok. 140zł Aberlour 12 (bodaj Tesco Serbska, Carrefour i w Lidlu) Tyle na razie sobie przypominam. Ceny w sklepach specjalistycznych są dalekie od sensownych.
Liczba postów: 346
Liczba wątków: 10
Reputacja:
0
Sprawdź Lidla w zeszłym tygodniu w promocji( przynajmniej u nas) były Glenfiddich 12 i Glenlivent 12 po 109 zł sądzę że to dobre ceny
Liczba postów: 782
Liczba wątków: 49
Reputacja:
0
W Poznaniu są w Lidlu po 119 zł, w makro warto tylko wtedy kiedy mają promocje na whisky - w zeszłym roku była. Nie wiem czy to cykliczna akcja.
Liczba postów: 477
Liczba wątków: 7
Reputacja:
0
Coal Ila 12 w Auchanie w Poznaniu Komorniki po 124,99