Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kilka butelek
niezłe podsumowanie! to chyba największy forumowy sampling. Nieźle to ogarnąłeś.
Do mnie też uda Ci się wysłać paczkę po weekendzie? Czy potrzebna dopłata za ponadgabarytowy transport? Smile
Odpowiedz
Bartoszku, kapelusz z głowy i wielkie dzięki!
Odpowiedz
Naprawdę Bartoszek szacunek za ogarniecie tego wszystkiego, chylę czoła Tongue
Odpowiedz
Cytat:Do mnie też uda Ci się wysłać paczkę po weekendzie? Czy potrzebna dopłata za ponadgabarytowy transport? Smile

na razie szukam odpowiedniego opakowania, najgorzej z folią bo już całą zużyłem :mrgreen: .. ale na pewno coś wymyślę. Jak będę nadawał paczki to zobaczę ile będzie chciał kurier i wtedy dam znać Wink
Odpowiedz
surykatka napisał(a):
Cytat:Do mnie też uda Ci się wysłać paczkę po weekendzie? Czy potrzebna dopłata za ponadgabarytowy transport? Smile

na razie szukam odpowiedniego opakowania, najgorzej z folią bo już całą zużyłem :mrgreen: .. ale na pewno coś wymyślę. Jak będę nadawał paczki to zobaczę ile będzie chciał kurier i wtedy dam znać Wink

ok Smile
Odpowiedz
surykatka napisał(a):

Nie ma się co dziwić, że folia zeszła jak samplingi zaczynają być transportowane na europaletach Big Grin
Odpowiedz
Cytat:Nie ma się co dziwić, że folia zeszła jak samplingi zaczynają być transportowane na europaletach Big Grin

tylko gdzie teraz folię zdobyć.. chyba przegrzebię okoliczne śmietniki :mrgreen:
Odpowiedz
surykatka napisał(a):
Cytat:Nie ma się co dziwić, że folia zeszła jak samplingi zaczynają być transportowane na europaletach Big Grin

tylko gdzie teraz folię zdobyć.. chyba przegrzebię okoliczne śmietniki :mrgreen:

a potem w notkach będą zgniłe owoce i mokry karton :lol:
Odpowiedz
cubus napisał(a):
surykatka napisał(a):

a potem w notkach będą zgniłe owoce i mokry karton :lol:

overripe fruits panie kolego Big Grin
Odpowiedz
Cytat:a potem w notkach będą zgniłe owoce i mokry karton :lol:

Cytat:overripe fruits panie kolego Big Grin

.. wydało się skąd czerpię natchnienie :mrgreen:
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 24 gości