Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kilka butelek
W podsumowaniu w cz.I jest przy nickach opis, jak coś się nie zgadza lub inaczej się umawialiśmy proszę napisać zrobię od razu korektę Wink mogłem trochę namieszać lub pozapominać :mrgreen:
Chciałbym jutro rano i w piątek skończyć rozlewanie i puścić paczki w przyszłym tygodniu jak się uda Wink .. cały czas siedzę w pracy, bo okres urlopowy się zaczął i nie mam kiedy fizycznie się szybciej wyrobić
Odpowiedz
Przelew puściłem ale w tytule podałem tylko nicka i pozycje. Nie podałem kwoty - sorry.
Odpowiedz
zauważyłem przelew już dawno, naniosłem poprawkę na liście Wink
Odpowiedz
surykatka napisał(a):zauważyłem przelew już dawno, naniosłem poprawkę na liście Wink

Widziałem. Dzięki wielkie.
Wink
Odpowiedz
Bartoszek, jeśli jest taka możliwość to moich sampli na razie nie wysyłaj, tylko odstaw do poczekalni. Może się jeszcze z czym ujawnisz w najbliższym czasie, to szkoda tą drobnicę teraz wysyłać Smile
Odpowiedz
A ja poproszę nr konta i robię przelew Smile
Odpowiedz
surykatka napisał(a):W podsumowaniu w cz.I jest przy nickach opis, jak coś się nie zgadza lub inaczej się umawialiśmy proszę napisać zrobię od razu korektę Wink mogłem trochę namieszać lub pozapominać :mrgreen:
Bartosz, w moim przypadku możesz dopisać, że podałem nowy adres do wysyłki, wysłałem jakiś czas temu w PM oraz proszę o wysłanie również Glenrothes z poprzedniego samplingu.
Odpowiedz
nie wiem czy dotarło na pm ale rozliczyłem się - dziękuję bardzo a z samplami mi się nie spieszy
Odpowiedz
dotarło Wink
Odpowiedz
Sprawy organizacyjne.. ciąg dalszy:

1. 3 dni rozlewania i pakowania, no i się udało wczoraj prawie całkowicie.. 23 zestawy sampli, ok. 150 sampli rozlanych, spakowane 15 paczek.. w poniedziałek rano jeszcze 4 spakuję, bo zabrakło kartoników i folii Sad

2. NIE WYSYŁAĆ PACZEK- adminek sendilkelm, snoop

3. ODBIÓR W KRAKOWIE- droho, loom

4. Jeśli ktoś nie podał jeszcze adresu wysyłki i nr. tel. proszę wysłać. Nie mam od takich osób:
[bNathan, Pio1, marcin28p, Wojtek Bula[/b]

.. ale będę w domu dopiero w poniedziałek rano i może być tak że z tych podanych osób część adresów mam na kompie zapisanych, dlatego jak ktoś jest wymieniony powyżej a wysyłał mi adres to mam go na pewno Wink

4.Wysyłka planowana na poniedziałek, chyba że się nie wyrobię do południa z etykietami dla kuriera i resztą pakowania, wtedy paczki wyjdą we wtorek

5.Proszę o info zwrotne jak paczki dojdą czy wszystko w porządku

6.Nie obyło się bez kilku wpadek z mojej strony :oops: większość spraw załatwiona, ale..

PC8 - miałem za mało i musiałem rozdzielić wojtek1300 50ml, Erwin 50ml.. rozdzieliłem po 25ml.. czyli zwrócę na konto po 13zł, bo 28zł-15zł=13zł

Bowmore Laimrig - Neptune 25ml zamawiał, ale mi gdzieś sampel zniknął.. zwrócę na konto 13,75zł

.. przepraszam powyższe osoby, ale sampling był naprawdę duży i stąd pomyłki

7. Jeśli coś się nie zgadza lub są jakieś inne sprawy do wyjaśnienia proszę pisać, mogłem coś niechcący przekręcić lub pomylić.. ale na pewno nie było to celowe :roll:
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 21 gości