Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kilka butelek
surykatka napisał(a):Dla tego też pytam, bo nie wiem na ile takie sample 25ml lane w buteleczki 50ml będą reagować z powietrzem za nim dotrą do właścicieli, co czasem może zmienić ich smak.. i po drugie tak jak przypuszczałem niektóre osoby brały nie tylko dla siebie więc powinno być rozdzielone, ale wolałem się upewnić

Normalnie przydał by ci się asystent - a nawet asystentka Smile
Odpowiedz
Cytat:u mnie jest prosta sytuacja: wszystko co lejesz lej w 50. Wszystko co masz w oryginalnych butelkach wyślij w oryginalnych - zaoszczędzi Ci to buteleczek - ja sobie je najwyżej przeleje sam do małych lub od razu wypije więc nie zwietrzeją.

oki cubusie, mimo wszystko sugeruję puste butle i osobno sample, ale zrobię tak jak prosisz Wink .. ty tu rządzisz
wszystkie butle idą do ciebie otwierane te z których brałeś sample, oprócz chyba bunny od JW, bo ktoś o nią prosił
Odpowiedz
Cytat:Normalnie przydał by ci się asystent - a nawet asystentka Smile

asystentka pilnie poszukiwana :mrgreen: .. proszę o oferty, koniecznie dołączyć fotkę w bikini Wink
Odpowiedz
surykatka napisał(a):
Cytat:u mnie jest prosta sytuacja: wszystko co lejesz lej w 50. Wszystko co masz w oryginalnych butelkach wyślij w oryginalnych - zaoszczędzi Ci to buteleczek - ja sobie je najwyżej przeleje sam do małych lub od razu wypije więc nie zwietrzeją.

oki cubusie, mimo wszystko sugeruję puste butle i osobno sample, ale zrobię tak jak prosisz Wink .. ty tu rządzisz
wszystkie butle idą do ciebie otwierane te z których brałeś sample, oprócz chyba bunny od JW, bo ktoś o nią prosił

:lol: mnie generalnie jest obojętnie - chciałem Ci ułatwić i odciążyć buteleczkowo. Będziesz miał trochę mniej do rozlania. Rób więc jak Ci wygodniej.
Dziękuję!
Podziwiam za taki sampling. Ja ledwo ogarniam przy 5-6 butelkach. Ty masz ich duuużo więcej! Szacun! Big Grin
Odpowiedz
surykatka napisał(a):
Cytat:Normalnie przydał by ci się asystent - a nawet asystentka Smile

asystentka pilnie poszukiwana :mrgreen: .. proszę o oferty, koniecznie dołączyć fotkę w bikini Wink

złożył bym podanie ale żadne bikini mi nie pasuje :oops:
Odpowiedz
Można lać bez problemu w 50. W kilka dni raczej nic poważnego im się nie stanie.
Odpowiedz
Neptune napisał(a):Można lać bez problemu w 50. W kilka dni raczej nic poważnego im się nie stanie.

Też tak uważam. Moim zdaniem oksydacja ma wpływ tylko wtedy, jeżeli butelki są często otwierane i zamykane. Dochodzi wtedy każdorazowo do wymiany (przynajmniej częściowej) tlenu, co wspiera proces oksydacji.
Odpowiedz
Cytat:Też tak uważam. Moim zdaniem oksydacja ma wpływ tylko wtedy, jeżeli butelki są często otwierane i zamykane. Dochodzi wtedy każdorazowo do wymiany (przynajmniej częściowej) tlenu, co wspiera proces oksydacji.

Cytat:Można lać bez problemu w 50. W kilka dni raczej nic poważnego im się nie stanie.

czyli sprawa jasna, nie zamawiam kolejnej partii, tylko leję w 50ml buteleczki

Cytat:złożył bym podanie ale żadne bikini mi nie pasuje :oops:
jeszcze pomyślą iż jestem z pokolenia gender.. mogę cię przyjąć nawet bez bikini Wink

Cytat::lol: mnie generalnie jest obojętnie - chciałem Ci ułatwić i odciążyć buteleczkowo. Będziesz miał trochę mniej do rozlania. Rób więc jak Ci wygodniej.
Dziękuję!
Podziwiam za taki sampling. Ja ledwo ogarniam przy 5-6 butelkach. Ty masz ich duuużo więcej! Szacun! Big Grin

poleję ci w takim razie w mniejsze buteleczki i dołączę butle, rozumiem iż wszystkie oprócz zamówionej Bunny JW
Odpowiedz
Mnie też nalewaj w buteleczki 50ml. W domu sobie poprzelewam
Odpowiedz
a tak na przyszłość ma ktoś namiar na takie małe buteleczki co zmieszczą 25ml :?:

na razie tylko lapka i glenturetta spróbowałem i jak dla mnie jest fajnie, więcej nie otworzę bo czekam na kuriera z buteleczkami Wink
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 13 gości