Liczba postów: 155
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Ja dowiedziałem się o promocji z forum kupiłem 2 szt. W carfurze w Katowicach i była to normalnie obowiązująca cena, kiedy mówiłem o tym właścicielowi Single Malt Club w Mikołowie stwierdził że to poniżej kosztów więc wydaje się niemożliwe ale tak było cena 90.49 zł.
Liczba postów: 346
Liczba wątków: 10
Reputacja:
0
czy promocja czy nie myślę że każdy odbierze to inaczej moim zdaniem godne uwagi jeśli ktoś ma na miejscu i nie musi płacić za wysyłkę warto
także taniej nie widziałem poza tamtą mega promocją he he
co mnie zaciekawiło w Realu 164zł a w sklepie na stronie Ardbega 42 funty jak dobrze patrzę czyli ok 231zł plus przesyłka gdzie tu sens???
Reputacja:
0
Ja bardzo polecam odwiedzanie małych monopolowych wśród setek butelek na półkach można znaleźć wiele skarbów :-)
Reputacja:
0
ostatni nabytek czekał na mnie 5 lat właścicielka jak pakowała w siatkę to jej się ręce trzęsły z radochy :-) Glenfiddich 30 w starym ubranku cena 930 zł bez grosza :-)
Liczba postów: 46
Liczba wątków: 2
Reputacja:
0
Jakiś czas temu poszła fama, że wszystkie Real'e zamieniają się w Auchan'y i wyprzedają towar w tym SM.
Do Świąt Wielkanocy już wszystkie miały mieć obniżki cen z powodu wyprzedaży asortymentu.
W ten weekend byłem w Olsztyńskim Realu i jakoś ma się dobrze, po promocjach ani widu ani słychu...
Ktoś coś więcej wie?